Nog 22 plekken beschikbaar bij de fit-test op zaterdag 10 december!

 

Voor de aankomende fit-test op zaterdag 10 december zijn nog 22 plekken beschikbaar! Wil jij deelnemen aan deze ronde? Geef je dan op via de bloeizone website. 

Met de erkenning van Appelscha als bloeizone staat de volgende fit-test alweer op het programma. Na het succes van de eerste editie staat de werkgroep te popelen om weer een nieuwe ronde aan te bieden. De eerste ronde leverde 38 deelnemers op.
Dat Appelscha zich heeft aangemeld als Bloeizone, blijft ook in het dorp niet onopgemerkt. Er hebben zich al meerdere nieuwe vrijwilligers gemeld die graag een steentje willen bijdragen. Hier is de werkgroep dan ook erg blij mee.

De opzet van de fit-testen zal hetzelfde zijn als de vorige keer. Er zijn 8 verschillende testen aanwezig. Deelnemers gaan langs deze testen om te kijken hoe ze hier op scoren. Naderhand worden de resultaten besproken in een adviesgesprek.
Er is niet alleen aandacht voor bewegen, maar ook gezondheid en voeding. De diëtiste is wederom aanwezig en ook zij voert adviesgesprekken. 

Geïnteresseerden en deelnemers kunnen zich nu al aanmelden via de website van de bloeizone: www.bloeizoneappelscha.nl
Of telefonisch via de buurtsportcoach via: 0625331518

Wanneer: Zaterdag 10 december van 10:00 tot 16:00 uur
Locatie: Flapper Fitness